Pe pagină: nutriţie, nutriţionist, dietetician, consultaţii, cabinet, Cluj-Napoca, Asteco, preţ, tarife. Consultaţii nutriţie, pachet nutriţie, consult medical integrat.

Nutriţia este un domeniu de referinţă al Centrului Medical Asteco. Numeroase servicii de nutriţie sunt disponibile în cadrul centrului, fiind asigurate atât de medic nutriţionist cât şi de dieteticieni. Specialiştii în nutriţie-dietetică sunt personal medical format la Universitatea de Medicină şi Farmacie. În cadrul centrului lucrează dieteticieni absolvenţi ai facultăţii de nutriţie şi dietetică din cadrul UMF Cluj-Napoca. Serviciile de nutriţie sunt coordonate de Dr. Adrian Copcea, medic primar diabet, nutriţie, boli metabolice.

Servicii nutriţie Centrul Medical Asteco:

  • Consultatie + prescriere dieta la specialist nutritionist-dietetician
  • Consult medical integrat cu nutritie
  • Pachetul de nutritie Dr. Copcea
  • Proiecte: calcul meniuri, calcul etichete, cercetare, proiecte de educatie, media*

Începând cu 2019 variantele consultaţiilor de nutriţie la Centrul Medical Asteco sunt următoarele:

PACHETUL DE NUTRIŢIE DR. COPCEA

Pachetul de nutriţie este un pachet multidisciplinar în care pacientul este evaluat printr-un set de analize de laborator, consultaţie medicină internă, ecografie organe interne, consultaţie endocrinologie, ecografie de tiroidă. La finalul evaluării are loc consultaţia de nutriţie şi prescipţia planului de nutriţie. Consultul de nutriţie şi prescripţia sunt efectuate de medic. Tarifele sunt prezentate în rubrica tarife (click pe tarife). Aici puteţi vizualiza echipa medicală.

CONSULTUL MEDICAL INTEGRAT

Consultul medical integrat este un serviciu diagnostic cu abordare multidisciplinară simultană, respectiv pacientul este programat la o discuţie simultană cu 3 specialişti: internist, endocrinolog, nutriţionist, după efectuarea unui set de analize. Consultaţia include şi efectuarea ecografiei de organe interne şi tiroidă şi se finalizează cu recomandări de nutriţie potrivite situaţiei medicale. Consultul medical integrat este atât un demers diagnostic cât şi un punct de plecare pentru un plan de nutriţie corect, care ţine cont de situaţia medicală la zi a pacientului. Prescripţia la consultul integrat se face de nutriţionist-dietetician luând în calcul diagnosticele şi recomandările medicilor din comisie. Tarifele sunt prezentate în rubrica tarife (click pe tarife). Aici puteţi vizualiza echipa medicală.

CONSULTAŢIA DE NUTRIŢIE LA DIETETICIAN

Dieteticianul este un specialist cu calificare universitară recunoscută şi în medicina occidentală. Dieteticienii de la Centrul Medical Asteco sunt absolvenţi de studii superioare de nutriţie cu durata de 5 ani (3 ani facultate, în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca şi 2 ani masterat în cadul universităţii). În cadrul consultaţiilor de dietetică se face prescrierea unui regim concret detaliat, dieta medicală. O versiune care cuprinde şi o evaluare diagnostică largă este consultul medical integrat, în cadrul căruia prescripţia de dietetică se face după evaluarea prin comisie medicală şi având disponibile analize de laborator, consultaţie medicină internă, endocrinologie şi ecografiile de organe interne şi tiroidă. Pentru situaţiile care necesită opinia medicului nutriţionist, dieteticienii centrului sunt în permanentă legătură şi consultare cu medicul. Tarifele sunt prezentate în rubrica tarife (click pe tarife). Aici puteţi vizualiza echipa medicală.

PRECIZĂRI LEGATE DE CONSULTAŢII

Consultaţiile prin Casa de Asigurări se efectuează în limita numărului de programări, ele au durata stabilită în cadrul contractului-cadru, aproximativ 15 minute şi nu cuprind redactarea unui plan detaliat de nutriţie. Consultaţiile private de nutriţie au loc în afara orarului CAS. În urma consultaţiei prin CAS medicul stabileşte diagnosticul şi eventualele complicaţii/comorbidităţi ce necesită competenţa medicului, indică analize suplimentare în funcţie de caz şi orientează cu datele disponibile către consultaţia de dietetică în cadrul căreia se poate prescrie dieta. Consultaţiile de dietetică nu sunt decontate, în prezent, de Casa de Asigurări, ele putând fi efectuate în sistem privat.

Durata de aşteptare depinde de tipul de serviciu. În cazul consultaţiilor la medic pachetul de nutriţie se onorează în maximum 7 zile. Pentru eventualele solicitări prin CAS pentru nutriţie (de exemplu pentru scădere în greutate) durata de aşteptare poate fi de 1-2 luni iar consultaţia va cuprinde evaluare diagnostică şi îndrumarea către dietetician pentru prescrierea dietei, conform cu recomandările medicului. Tot prioritar se programează şi consultul medical integrat. Aceste precizări sunt importante întrucât crezul nostru este că nutriţia necesită o abordare multidisciplinară serioasă, căreia i-a fost acordată de la începuturile clinicii o atenţie specială. De asemenea menţionăm că nu se efectuează consultaţii online. Orice alte detalii pot fi oferite de recepţia clinicii telefonic.

PROIECTE NUTRIŢIE

Pentru proiectele de nutriţie care nu sunt consultaţii solicitarea se face pe email la office@astecomedical.ro, întâlnirile se programează în funcţie de răspunsul directorului medical.

 >>> click pentru a vizualiza CONTACT >>> 
>>> click pentru a vizualiza ECHIPA >>>
>>> click pentru a vizualiza TARIFE >>>
>>> click pentru pagina principala >>>